Skip to content

Betonreparatie bij Block Liquid Solutions

Beton wordt sinds jaar en dag gebruikt in de bouw en is er niet meer weg te denken. In enkele gevallen ontstaat er schade bij aanbrenging of na jaren staan. Betonschade kan door Block Liquid Solutions eenvoudig gerepareerd worden. Of we het nu hebben over betonnen wanden, een balkon, gevels, kelderbakken, parkeergarages of vloeren bij Block Liquid Solutions bent u aan het juiste adres.

Betrouwbare materialen

Wij gebruiken onder andere epoxy, Ardex en PCI Nanocret R4, zeer betrouwbare materialen om verdere schade in de toekomst te voorkomen.

U kunt ons ook benaderen om de schade te onderzoeken. Onze experts bekijken de situatie en geven u advies over welke methode het meest geschikt is voor de desbetreffende schade.

Betonscheuren injecteren:

Zijn er scheuren in het beton ontstaan? Tijdens bouw of reparatie? Erosie of corrosie, groot of klein, ook dan kan Block Liquid Solutions u van dienst zijn. Elk probleem kent een andere oorzaak, betonrot, temperatuurwisselingen, brand of ongeval . Wij analyseren de situatie en geven het perfecte advies. Scheuren in het beton kan problemen geven aan de constructie en geeft aantasting in de wapening of geeft lekkage. Het beton moet weer zo sterk zijn als bedoeld, waterdicht zijn als bedoeld. Wij gebruiken onder andere Pu gel voor het injecteren van betonscheuren.
Ook voor kleine scheuren in uw vloer, wand of bak (plantenbak, waterbak, kelder, zwembad noem maar op) kunt u bij ons terecht.

Blowerdoortest: luchtdichtheid meten is zeker weten

Met een blowerdoortest door een Block Liquid Solutions-partner meet je de luchtdichtheid. Daarmee ontdek je precies welke kieren en naden je veel energie kosten.

Block Liquid Solutions werkt nauw samen met Lekkagedokter.nl. Dit bedrijf is gekwalificeerd omdat het de procedures van de overheid volgt. Dit is met name van toepassing op druktesten die worden gebruikt voor de EPB-verslaglegging (Energieprestatie en Binnenklimaat). Deze rapportages voldoen aan de NBN EN 13829 normering.

pexels-pixabay-268362

Wat kost een blowerdoortest?

De prijs van een blowerdoortest is natuurlijk afhankelijk van de omvang van het gebouw, maar voor een standaard woning of appartement betaal je doorgaans tussen de 300 en 400 euro

Is een blowerdoortest verplicht?

Ja, in sommige gevallen is een blowerdoortest verplicht, bijvoorbeeld:

Wanneer je de luchtdichtheid moet aantonen voor een BENG-keuring;
Zodra je de luchtdichteid moet aantonen voor een BENG-aangifte;
Als je een ‘passiefhuiscertificaat’ wil aanvragen.

Ook wanneer je niet met deze voorwaarden te maken hebt, is een blowerdoortest zinvol. Het geeft je een perfect beeld van de luchtdichtheid van het pand en de knelpunten in ongecontroleerde luchtstromen die de energiekosten en duurzaamheid onder druk zetten.

Meer weten over een blowerdoortest?

Neem contact op voor een passende offerte.

Back To Top